avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta de grupa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta de grupa

Va contactez in legatura cu tatal meu (Chirila iulian) care a solicitat acum cateva luni adeverinta de grupa, el lucrand la Trustul de Contructii Galati, Santierul 1 in perioada 20.06.1975- 28.04.1977. Se pare ca lipseste semnatura unitatii, intrucat tatal meu a depus actele pt pensionare, insa aplicatia nu a fost valorificata deoarece adeverinta nu este certificata cu stampila si semnatura unitatii. Adeverinta am solicitat-o acum cateva luni si am primit-o de la S.C. Montero Group SRL.(firma detinatoare de arhiva) De aici mi s-a spus ca ei nu pot face nimic in lagatura cu semnatura, si sa caut Trustul de Constructii Galati. Se pare ca nu mai stie nimeni de aceasta firma. Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 29 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati la Confort SA Galaţi - fostul Trust de Antrepriza Generala de Constructii Montaj Galati
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . detinator arhiva Munteanua Violeta Munteanua Violeta Sotul meu a lucrat din 1984 1990 ca sudor la TAGCMRTC Antrepriza de Constructii Montaje si Reparatii In Industria Chimică Făgăraș nu stim unde este.pt o ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea vechimii in munca - probleme avocat nicoletalazarec nicoletalazarec Buna seara. Acum un an m-am adresat unui avocat pentru ma ajuta a-mi reface carnetul de munca, pierdut cu ani in urma, nereusind a procura singura adeverintele ... (vezi toată discuția)