avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ce fac parintii cu copii pe timp de vara?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ce fac parintii cu copii pe timp de vara?

Buna ziua. Am doi copii pe care ii aveam pe timpul vacantei de vara la gradinita particulara si after school. In conditiile actuale se mai poate si pe timpul verii ca un parinte sa stea acasa cu 75% din salariu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:54, 29 Mai 2020
Buna ziua,
Asteptati, poate se gandesc sa le redeschida...
Cica sunt discutii...
Legat de cei 75%... acest lucru se aplica doar pana la sfarsitul anului scolar, nu si pe perioada vacantelor.
Buna ziua,
Dupa cum spun cei din ministerul invatamantului si asociatia scolilor private si after school-urilor, acestea se vor redeschide dupa 15. iunie dar in conditii de siguranta TOTALA pentru minori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl poate fi scoala sau gradinita privata? Sonii Sonii SRL poate fi scoala sau gradinita privata? Va pun aceasta intrebare deoarece am de pregatit un caiet de practica pentru stagiatura de expert contabil in care ... (vezi toată discuția)
Infiintare after-school ank78 ank78 Buna ziua As dori sa imi dati mai multe informatii cu privire la infiintarea unui After-School, adica pasii pe care trebuie sa ii urmez, ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediul de ingrijire copil pana la 2 ani LUMI1971 LUMI1971 Sunt contabila intr-o unitate de invatamant si va cer ajutorul in rezolvarea urmatoarei situatii.In luna aprilie a acestui an,un cadru didactic va reveni la ... (vezi toată discuția)