Am găsit asta dar nu este mare lucru.
Nici nu stiu daca este adevărat.
""Oamenii de știință de la laboratorul din Wuhan au recunoscut că au fost mușcați de lilieci infectați cu noul coronavirus, în timp ce colectau probe dintr-o peșteră.
Unul dintre cercetători a declarat că dinții unui liliac i-au trecut prin mănușile de cauciuc ca un ac, informează Daily Mail."
Totodată, personalul din cadrul laboratorului a lucrat probele fără a purta măști, încălcând regulile stricte de siguranță ale Organizației Mondiale a Sănătății, se observă în imagini surprinse de o echipă de televiziune din China și difuzate în 2017.""
[ link extern ]
Dar, în 2017.
Nu vad cum sa se infecteze cineva în 2017 și sa apara epidemie in China în 2019, la 2 ani.
Este exclusa o teorie conform căreia Sars-Cov-2 sa fi apărut în 2017, sa se fi răspândit în toată lumea și apoi sa aiba loc o.explozie de infectari vizibile, letale la.un mod agresiv accelerat, fără ca timp de 2 ani sa existe probleme.
OMS nici măcar nu a localizat vreo specie de.lilieci care sa fie purtători de Sars-Cov-2.
Au spus doar ca nu exista în Wuhan astfel.de lilieci.
S-au găsit anterior lilieci cu coronavirus dar nimic care sa duca la.o evoluție spre Sars-Cov-2.
Ce parere aveti?
Aveti alta parere?
Nu am inteles in ce zona a Chinei ar fi fost mușcat cercetătorul chinez de liliac.
Prin mușcături se poate transmite virusul Sars-CoV-2?
La.oameni prin mușcături se poate transmite virusul de la om la om?
Sau, pe varianta teoretica lansata de Embarek de.la OMS cu transmiterea virusului prin carne congelata cum.s-ar fi produs infectarea?
Embarek pare convins de aceasta teorie și sunt curios sa o înțeleg.
Știe cineva sa răspundă la aceste întrebări?