BX are parțial dreptate în sensul ca, vaccinul este unul atipic la acest virus chinezesc.Insasi virusul este unul atipic și nu respecta un curs firesc al virusurilor în general.
Insa, ameliorarea simptomelor bolii este foarte importanta întrucât persoanele vaccinate nu mai decedează ca urmare a infectarii cu virusul Sars-Cov-2 ceea ce este de o importanță vitala în economia combaterii pandemiei.
Pana în prezent asa am remarcat eu sa se prezinte situatia.
În India numărul.de.persoane infectate confirmate este undeva la 420 000 pe zi dar în realitate ating în prag de aproape 2 milioane pe.zi.
Sper ca România să nu mai primească muncitori indieni deoarece este o măsură de-a dreptul aberanta și beneficiile nu depășesc sub nicio forma lipsa acestor muncitori indieni.
Indienii nici nu au niciun stres, sau o parte din ei.
,,În timp ce spitalele nu mai au locuri, festivalurile cu mii de participanți se țin lanț în India,"
[ link extern ]
Prin luna ianuarie 2021 India anunță parca ca a scăpat de pandemie, ca a învins pandemia.
Nici în Manaus, în Brazilia, nu au învins pandemia după ce au fost infectati peste 70-80% dintre locuitori.Asa a apărut tulpina braziliana amazoniana.
Eu încă de la începutul pandemiei am avut dubii serioase cu privire la atingerea imunității de turmă in acest mod de a se infecta toti.
Motivul.esential,in opinia mea, era tocmai acela ca virusul.chinezesc este prea imprevizibil sa o rezolvi asa.si.de aceea am recomandat masuri de carantinare deosebit de stricte și de.dure inclusiv cu folosirea armatei pentru a exista ordine și sa nu isi faca de cap ,,Bombardierii" veniți din strainatate.