avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Comentariile sunt de prisos atata timp cat datele arata adevarul:

[ link extern ]

Dupa cum am zis, se confirma clar ca nu functioneaza, nu ajuta, nu previne nimic.
UK investigheaza de ce au murit in ultimul timp de COVID de 3.5x mai muti vaccinati decat nevaccinati.

Adevarul nu e placut, el doare.
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2021
BX, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E un fake. link-ul duce spre un serviciu de sharing. De fapt adevarul e altul.
"The latest Public Health England (PHE) figures show there were 92,029 confirmed Delta cases between 1 February and 22 June.
Of these, 58% were in completely unvaccinated people and only 8% were fully vaccinated.
[ link extern ]
latka, utilizator
Nr foarte mare de morti aparut brusc cum se mai explica ?
V-ati uitat pe fiecare tara in parte la aceste statistici?
Eu da!
EMA,MHRA,CDC si VARES ne spun ca in 5 luni am avut peste 16000 de morti si 1 milion jumate de efecte adverse (mai mult decat anteriorii 20 de ani de vaccinari diverse). Si asta cu sistemul de raportare care raporteaza maxim 10%, fapt tot de ei admis. Ce sa mai zic...e complicat sa interpretezi date.

Ce frumos e sa dai niste date care nu inseamna mare lucru si iti mai si fac de ras sustinerile.
Ma bucur ca ai subliniat cum nu ofera imuniate. Nu era necesar, mi-a fost clar de la inceput.

Intre timp, noi comentam, problema principala ramane.
BX, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care problema principala ? Cine a zis vreodata ca un vaccin anti-Covid-19 ofera imunitate ? Care numar de morti aparut brusc ?
Deja vad ca e un fake+speculatii in forma continuata. Cred ca ati gresit forumul.
Se pare ca testarea în Grecia se va face aleatoriu și nu pentru toți turiștii.

S-a afirmat ca ar fi fost vorba de o traducere greșită facuta de traducător.
Îmi vine greu sa cred ca un traducător ar putea face o asemenea greseala de traducere dar este bine ca s-a remediat situatia in ceea ce privește Grecia.

S-ar fi creat un mare haos.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)