avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Da, din acest motiv au grave probleme cu virusul persoanele care suferă de obezitate.

Credeți că aceste cercetări ajuta pentru lupta cu alți virusi viitori?

,,O sesiune specială a Organizației Mondiale a Sănătății va fi organizată la sfârșitul acestui an, pentru negocierea unui nou tratat internațional privind pregătirea pentru viitoarele pandemii. OMS a aprobat o propunere lansată inițial de lideri ai Uniunii Europene, printre care și președintele Klaus Iohannis, de a negocia un astfel de tratat global."

[ link extern ]

V-am spus ca se impune un tratat internațional deosebit de bine gândit pentru a se rezolva din start problemele cu evitarea pandemiilor.

Ar fi insa important sa fie parte semnatara și China întrucât foarte mulți virusi de acolo pleacă.
Și Nicolae Ceaușescu a adus o gripa din China in România în anii 70 fără sa vrea.
Ceaușescu era prieten cu președintele Chinei și a fost doar un accident.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2021
Nu as spune "au probleme". Doar sunt mai favorizate. Am vazut si exceptii, persoana de cam 240Kg nici nu a simtit ca a avut. A stat acasa 14 zile si aia a fost. Zero simptome.
Asta cu 240 kg nu am auzit-o.

O femeie din Columbia a făcut Covid-19 de.doua ori, o data la 103 ani și apoi la 104 ani și a scăpat cu viață.
E posibil sa aibă 105 ani acum.

Este loterie cu Covid-19.

Nu am inteles aici:

,,De asemenea, a precizat el, multe persoane care suferă de obezitate şi au niveluri ridicate de leptină pot prezenta rezistenţă la leptină, ceea ce ar putea duce la un răspuns imun slab la anticorpii induşi prin vaccinare."
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie neaparat sa intelegeti anumite exceptii, exista si persoane obeze cu asa numita "rezistenta la leptina", adica nu au un metabolism corespunzator nivelului acestui hormon, daca doriti neaparat, un articol in engleza:
[ link extern ]
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu înțelegeam,,au niveluri ridicate de leptină pot prezenta rezistenţă la leptină, ceea ce ar putea duce la un răspuns imun slab".
Adică au niveluri ridicate dar totuși au rezistenta la leptină.
Nu rezulta ca au multă leptină?

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)