Deși, nu prea sunt mai deloc de acord cu Rafila pe parte medicala cu Covid-19 are dreptate aici:
,,În ceea ce privește cererea cultelor religioase de a nu fi obligatoriu certificatul Covid pentru participarea la slujbe, Rafila a spus că ”decizia trebuie luată în urma unui mecanism consultativ și incluziv, nu să fie una discreționară.
Libertatea religioasă reprezintă un element de bază. Nu putem vorbi doar de accesul la magazinele cu produse de strictă necesitate. și accesul la serviciul religios trebuie să țină cont de acest lucru”.
[ link extern ]
Daca este vorba de ceva strict religios nimeni nu se poate opune.
Eu mereu am fost de acord cu existenta unui echilibru just.
Comuniștii aveau o mare problemă cu religia și nu ne putem întoarce la perioada comunista.
Am auzit ca Rafila ar fi, fiu.de securist dar dacă înțelege asa ceva este în regula aprecierea sa intrucat securitatea suprima dreptul la libertatea religioasă in perioada comunista.
Nu îl pot critica pentru asa ceva.
Dr.Iliescu, genetician la.Oxford, a zis ca nu ar trebui sa mai trăim ca acum 100 de ani dar aceasta este alta discutie.Se referea la teama de vaccin.
,,BREAKING „Suspiciune înaltă pentru varianta Omicron” la două dintre cele trei persoane testate pozitiv la sosirea din Africa de Sud, anunță Ministerul Sănătății "
[ link extern ]
Mai devreme sau mai târziu tot acolo am fi ajuns.
Daca nu s-au luat masuri atunci când trebuia în ianuarie-februarie 2020 ce se mai poate face acum?
Nimic.
Si asa, iarăși ajung la Rafila, Ministrul sănătăţii actual, care făcea parte din OMS atunci...
Cu cât greșești, cu atât ești mai bun considerat...
Mie asa imi pare...