avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Credit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Credit

Buna seara. Am kuat un credit in ianuarie, si sotia a fost trecuta coplatitor... Eu sunt titularul... Intre timp, eu m-am mutat, si urmeaza sa intentez divort. Sotia refuza sa imi dea si restul de bani, 11mii euro, credit si rata care eu il platesc in continuare... Ce e de facut?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:01, 31 Mai 2020
pentru ce ati facut creditul ? ce rest de bani ?
activele si pasivele se impart la partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - imprumut la banca razvancococi razvancococi Puteti sa ma ajutati cu un raspuns , am facut un credit de nevoi personale acum vreo 10 ani la banca ,luandu-se in considerare si salariul sotiei, fiind ca si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, urmeaza sa divortez, am 3 copiii minori, sotia este ... Florea2022! Florea2022! Buna ziua, urmeaza sa divortez, am 3 copiii minori, sotia este cea care baga divortul a fost la o avocata si aceasta ia zis ca cine castiga custodia copiilor ... (vezi toată discuția)
Pot sa am pretentii si sub ce forma? sandu_muresan sandu_muresan buna seara, suntem in faza in care sotia mea doreste sa divorteze. doresc sa vin cu anumite precizari lamuritoare. m/a anuntat acum 12 zile despre intentia ei ... (vezi toată discuția)