avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adrese diferite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adrese diferite

Buna ziua! Mama mea a murit. Suntem 3 copii, vrem sa facem succesiunea pt apartamentul ei, care imi va ramane mie (eu am avut grija de mama, ceilalti doi renunta de buna voie la mostenire). Ei imi vor trimite prin posta declaratiile de renuntare facute la notar si copiile legalizate ale certificatului de nastere, in prezent niciunul nu locuieste in orasul a avut mama domiciliul . Cand am scos anexa 24, la unul din mostenitori am trecut o adresa unde stiam ca locuia in chirie mai demult, dar difera de adresa din buletin, iar in declaratia lui de renuntare la mostenire au fost trecute datele din buletin (adica alta adresa). Va fi vreo problema la notar? Pana la urma e acelasi om, doar adresa din anexa si cea de pe declaratie de renuntare sunt diferite. Multumesc!
Nu e nicio problemă. Importanta e persoana și cnp-ul.
Buna ziua,
CONTEAZA CNP-ul!
Trebuie sa fie acelas.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune fara un act Iulia64 Iulia64 Buna seara! Mama mea a decedat in mai 2020, tatal meu nu mai e din 1995. Suntem 3 moștenitori, unul dintre ei a renuntat la moștenire (a facut declaratie la ... (vezi toată discuția)
Mostenire Evapop Evapop Cum ar trebui sa procedez in urmatoare situatie? Bunica mea (decedata in 2006) a avut o casa si teren agricol. Ea a avut 2 copii (pe tatal meu si pe sora ... (vezi toată discuția)
Cum pot face succesiunea după tatăl meu, în condițiile în care pe certificatul de deces nu apare cnp-ul? atp1 atp1 Buna ziua. Cum pot face succesiunea dupa tatal meu, in conditiile in care pe certificatul de deces nu apare CNP-ul. Mentionez ca a decedat in anul 1996. Pe ... (vezi toată discuția)