Revin. Deci daca procura de administrare expira in iunie 2021, contractul de inchiriere imobil incheiat in baza acestei procuri inceteaza la data expirarii procurii, respectiv iunie 2021.
Nu am zis asta. Contractul încetează la data înscrisă în el, care sunt de părere că poate depăși limitele mandatului în condițiile art. 2017 din codul civil.
Art. 2017
Executarea mandatului
(1) Mandatarul nu poate să depăşească limitele stabilite prin mandat.
(2) Cu toate acestea, el se poate abate de la instrucţiunile primite, dacă îi este imposibil să îl înştiinţeze în prealabil pe mandant şi se poate prezuma că acesta ar fi aprobat abaterea dacă ar fi cunoscut împrejurările ce o justifică. În acest caz, mandatarul este obligat să îl înştiinţeze de îndată pe mandant cu privire la schimbările aduse executării mandatului.
Am procura generala de administrare apartament de la matusa mea( care e proprietara pe apartament). Vreau sa intocmesc un proiect pentru debransare de la incalzirea centralizata a orasului. Pe proiect, trec numele meu sau numele matusii mele?
Imputernicire
m16ari
Buna ziua,ma confrunt cu o situatie doar la noi intalnita ,cred.
Am o imputernicire de la fostul sot (care s-a stabilit in strainatate),in care se mentioneaza ... (vezi toată discuția)