avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere pe baza de procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere pe baza de procura

Pot incheia un contract de inchiriere imobil pe o durata mai mare decat cea specificata prin procura de administrare (respectiv 3 ani).
Cel mai recent răspuns: Sergiucid1 , utilizator 20:06, 25 August 2020
Din pacate matusa sufera de cancer... Mai bine o trimit intr-un loc aglomerat sa se curete? Sau mai bine ma ocup eu sa ii fie bine?

Liliana Gradinaru a scris:

Eu nu as admite asta cu procura generala. Pe proiect apare numele proprietarului, oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu procura notariala tibors tibors 1 - Avand procura notariala de vanzare din partea proprietarului, fara nicio limitare ca timp sau persoane, pot sa-mi vand mie acea proprietate ? 2 - Pot ... (vezi toată discuția)
Termenul de valabilitate pentru o procurã robertsega32 robertsega32 Bună ziua. Conform art 2015 NCC, contractul de mandat încetează în 3 ani de la încheierea lui, dacă părţile nu au prevăzut un termen. Se aplică acest ... (vezi toată discuția)
Imputernicire m16ari m16ari Buna ziua,ma confrunt cu o situatie doar la noi intalnita ,cred. Am o imputernicire de la fostul sot (care s-a stabilit in strainatate),in care se mentioneaza ... (vezi toată discuția)