avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Are dreptul sa paraseasca tara?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Are dreptul sa paraseasca tara?

Dosar penal : fals in inscrisuri private. Pentru obtinerea unui imprumut la CAR a falsificat semnaturile girantilor. Cei trei giranti au depus plangere penala si in 7 zile de la depunerea plangerii dosarul a fost instrumentat de comisar.Faptuitorul si-a recunoscut imediat vina si de doua luni asteapta hotararea procurorului.Faptuitorul are un contract de munca in strainatate si nu poate pleca deoarece comisarul i-a spus ca acest lucru nu este posibil.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:48, 15 Decembrie 2009
Mica-Maria a scris:

S-a inceput urmarirea penala, cred, pentru ca la comisariat i s-a prezentat o hartie semnata de procurorul de caz cu articolele din lege de care se face vinovat ca le-a incalcat. Multumesc.



Trebuie sa va aflati in posesia unui exemplar.Ati primit ceva?
Daca nu va angajati avocat si exista masura interdictiei veti fi retinut la frontiera si apoi foarte probabil arestat.Trebuie sa stiti sigur.Nu merge asa cu presupusul.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- interdictie de a parasi tara din pricina unui divort VASILENCO MIHAELA VASILENCO MIHAELA Am o intrebare la care vreau un raspuns serios. Care sunt situatiile in care unei persoane i se poate aplica interdictia de a parasi tara. Daca o actiune de ... (vezi toată discuția)
Interdictia de a nu parasi localitatea animacikaa animacikaa cine emite interdictia de a nu parasi localitatea? un prieten de al meu a fost retinut pt 24 ore si procurorul a vrut sa l trimite in instanta cu propunere de ... (vezi toată discuția)
Mentinerea arestarii inculpatului Ilincav Ilincav Potrivit art. 300 alin. 1 si 2 C.p, in situatia in care inculpatul este trimis in judecata in stare de arest, instanta verifica legalitatea acestei masuri [b] ... (vezi toată discuția)