avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Anularea nuntii la salonul de evenimente
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Anularea nuntii la salonul de evenimente

Buna seara,
la sfarsitul lunii august 2020 aveam nunta organizata la un salon de evenimente. Datorita Pandemiei Covid-19 evenimentul nu se mai poate organiza cu peste 130 pers cum am stabilit in contract, cei de la salonul de evenimente nu vor sa amanam nunta pe anul viitor dar nici avansul inapoi nu-l vor da pretinzand ca nu am anuntat inainte cu 4 luni cum scrie la forta majora. Consider ca este un abuz din partea lor avand in vedere interzicerea de evenimente cu mai multe persoane stabilit de starea de alerta. Eu vreau sa renunt la eveniment, ce ma sfatuiti in aceasta problema?
Buna ziua,
Eu va sfatuiesc sa mergeti cu acel contract la un avocat si sa vedeti daca are rost sau nu o actiune in instanta impotriva acelui salos/firma...
Mulțumesc asa, am sa fac.
Buna ziua,

Notificati societatea prin avocat, in sensul restituirii avansului, ori in sensul reprogramarii evenimentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate recupera avansul pentru nunta daca nuntile se interzic? knoppyx knoppyx Buna ziua. Suntem in anul 2021 si pandemia de COVID-19 ne incurca toate planurile. Suntem unul din multe cupluri care ne aflam in situatia de fi nevoiti sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! anul trecut am incheiat un contract pentru inchirierea ... J.Andreea J.Andreea Buna ziua! Anul trecut am incheiat un contract pentru inchirierea unei sali de nunta . Evenimentul trebuia sa aiba loc pe data de 12 iunie 2021, dar din cauza ... (vezi toată discuția)
Concert amanat/reprogramat, recuperare bani auser9911 auser9911 concert amanat/reprogramat Am cumparat online de pe platforma iabilet bilete la un concert de Craciun catre trebuia sa se tina pe data de ... (vezi toată discuția)