avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort

Bună ziua. Suntem casatoriti de 4 ani si vrem sa divortam. De cand ne am casatorit locuim la mama. In cazul unui partaj, sotul are dreptul la proprietate?. Tin sa precizez ca proprietatea este pe mama, eu nu am nimic
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:22, 3 Iunie 2020
Nu are drept sotul.
Are cel mult un drept de creanță asupra eventualelor îmbunătățiri aduse imobilului (dacă este cazul), însă drept de proprietate clar n-are!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul sotiei la mostenirea sotului tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Am o problema.Parintii sunt casatoriti de aproape 30 ani.Cand s-au casatorit,tata a venit cu propunerea de a locui in casa parintilor lui deoarece ... (vezi toată discuția)
Partaj AncaMoldoveanu88 AncaMoldoveanu88 Buna ziua. Sunt casatorita de 8 ani de zile cu un barbat iar inainte sa ne casatorim am trait in concubinaj 4 ani. Vrem sa divortam Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Cum te asiguri inainte de casatorie condrea2009 condrea2009 Buna ziua,as dori sa aflu si parerea d-voastra intr-o problema.Intentionez sa ma casatoresc.Eu detin o casa proprietate care nu este finisata pe ... (vezi toată discuția)