avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept la.mostenire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept la.mostenire?

Tatal meu a decedat acum 2 ani. Mama.este inca in viata si mai am.2 surori.Mama nu vrea sa faca succesiunea iar relatia dintre mine si ele e destul de rea.Ce ar trebui sa fac pentru pentru a imi.pastra mostenirea deoarece exista posibilitatea ca mama.mea sa lase doar celor doua surori ! Cum as putea intra in posesia partii mele din partea tatalui meu fara succesiune ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:01, 4 Iunie 2020
Nu cred ca o sa ii faca notarul declaratie de acceptare a mostenirii.
Cred ca trebuie gandita o strategie foarte bine pusa la punct daca este interesat de mostenire.
Daca nu este interesat o poate lasa balta ca sa nu il mai doara capul.
Domnule Lascoschi, ce motiv aveti sa credeti ca notarul nu va autentifica declaratia de acceptare a mostenirii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa decesul unuia din parinti georgetag georgetag va rog frumos sa ma ajutati urgent intr-o problema de susccesiune a decedat tatal sotului meu acum 2 luni si vrea sa stie daca nu se face succesiunea in ... (vezi toată discuția)
Ma pot opune succesiunii? camomile camomile Mama mea a murit si a ramas in urma ei o casa , suntem 3 surori dintre care una nu doreste succesiunea sau vanzarea acelui apartment. Cum se poate finaliza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce se intampla daca mama mea nu se prezinta la notar ... Daniela2275 Daniela2275 Buna ziua! Ce se intampla daca mama mea nu se prezinta la notar in cazul dezbaterii mostenirii unei surori decedate recent?Isi pierde calitatea de ... (vezi toată discuția)