avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general marfa care a fost in custodie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

marfa care a fost in custodie

Buna ziua. Am o nelamurire : anul trecut am dat la o firma marfa in custodie, care s-a dus cu avize intocmite de noi. Anul acesta am adus marfa inapoi. Care sunt actele ce se intocmesc? Aviz de la ei la noi, sau aviz cu minus tot de la noi la ei? Cineva din firma asa zice ca e corect, eu insa ma abtin.... :O
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:21, 15 Decembrie 2009
Sunt de acord cu dvs. Cred ca e un nonsens avizul pe minus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa in custodie corinachivu corinachivu Pentru marfa data in custodie intocmesc aviz de insotire cu mentiunea \"nu se factureaza\" si fac inregistrarea contabila 357 = 371. In cazul returului, in ... (vezi toată discuția)
Marfuri trimise in custodie elims_mn elims_mn Buna ziua, As vrea sa trimit marfuri in custodie. Trebuie sa fac si aviz de custodie si proces verbal de custodie? Sau se poate face doar una din ele. Imi ... (vezi toată discuția)
Documente in caz de marfa la terti ARIANA_2007 ARIANA_2007 Am urmatorul caz. Am incheiat un contract de prestare servicii cu un partener. Eu ii furnizez materiale iar el imi ofera mana de lucru pentru montaje diverse. ... (vezi toată discuția)