avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna seara. As vrea sa stiu, daca imi dau demisia cu data de 01 iar in cerere specific ca voi sta 20 zile in preaviz( asa cum prevede legea), e obligat angajatorul sa ma tina la job cele 20 zile? Sau poate sa inregistreze demisia fara cele 20 zile de preaviz? Intreb pt ca eu vreau sa stau 20 zile in preaviz dar nu stiu daca angajatorul e obligat sa ma tina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:16, 4 Iunie 2020
Angajatorul poate renunta total sau partial la termenul de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie anymaryh anymaryh Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: un angajat si-a dat demisia, in contract e prevazut un termen de preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Demisie ContSters151108 ContSters151108 Vreau sa renunt la actualul job pentru ca mi-am gasit altul.Daca vreau sa-mi dau demisia cat sunt obligata sa mai stau pentru ca nu as vrea sa ma trezesc data ... (vezi toată discuția)
Concediul medical si demisia nyky79 nyky79 Buna ziua, Am si eu o problema. In data de 22 iulie m-am angajat la o firma dar mi-a inregistrat Cartea de munca cu data de 20 august.Eu nu mai doresc sa ... (vezi toată discuția)