avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Acord de la vecini pentru instalare internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Acord de la vecini pentru instalare internet

Bună ziua. Am facut cerere de instalare a internetului prin fibra optica la unul din furnizorii de pe piata si dupa ce am fost planificata pt instalare de 2 ori, mi se cere sa obțin acordul vecinilor pentru traversare aeriana. Este legala aceasta cerere?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:54, 7 Iunie 2020
daca asta e solutia tehnica, e legal. proprietarul curtii e in drept sa pretinda despagubiri pentru deranjul din curtea lui. si cum dvs sunteti unicul beneficiar...nu e un interes public
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iunie 2020
adriandimitriu, utilizator
Firul de cablu ar trebui sa aiba acelasi traseu ca si cel de curent electric. Problema nu este ca pretinde despagubiri ci nu ne permite sa trecem cablul pe deasupra proprietatii lui. Nu reusim sa ajungem la un consesns, Ma puteti ajuta cu alte sfaturi astfel incat sa instalam internetul? Multumesc anticipat!
Nu-l puteți obliga, nu-l puteți convinge, puteți să-l ocoliți?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drumul de servitute oanabandreea oanabandreea As dori sa stiu cat mai multe despre drumul de servitute. Problema este in felul urmator: am sapat o gropa(40 cm adancime) de traversare a unei fibre optice ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea speta: acum 5 ani am incheiat un contract ... valyionsc valyionsc Buna seara, Am urmatoarea speta: acum 5 ani am incheiat un contract pentru furnizare de servicii de internet si cablu TV cu firma Akta Telekom, contract care ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru instalare internet prin fibra optica alex-emm alex-emm Buna ziua, In blocul (mic, 8 apartamente) in care m-am mutat nu exista inca fibra optica. Am nevoie de acordul lor pentru ca provider-ul sa vina sa instaleze, ... (vezi toată discuția)