avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Șomaj tehnic și contract part time
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Șomaj tehnic și contract part time

Sunt angajat la un restaurant și beneficiez de șomaj tehnic din luna martie în luna aprilie am început o colaborare cu un cămin de bătrâni și am semnat un contract part Time (2ore)..... Întrebarea e șomajul tehnic cu contractul part Time se bat cap în cap? :)
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 19:53, 4 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Din punctul meu de vedere consider ca este permisă cumularea celor doua sume, respectiv indemnizația și salariul pt part-time.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am pensie mai beneficiez și de șomaj??? Doina Valerica Doina Valerica Bună ziua!Din data de 27 noiembrie2019, eu am depus dosarul privind acordarea pensiei pentru limită de vârstă și am rămas în continuare în câmpul ... (vezi toată discuția)
Somera, trebuie sa nasc in decembrie 2010 odetterus odetterus buna, sunt in somaj din 31 martie 2010 si beneficiez 9 luni de somaj, in luna decembrie trebuie sa nasc. Intre ultimul loc de munca si somaj am in carnetul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului albrodica albrodica Am si eu o intrebare referitor la indemnizatie. Sunt insarcinata in luna a 5 a, data posibila a nasterii va fi in martie 2017. Am lucrat cu contract de munca 5 ... (vezi toată discuția)