avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Transcriere autovehicul
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Transcriere autovehicul

Bună ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in Romania, iar acum o sa trebuiasca sa merg la politie sa o inmatriculez pe numele meu. Daca am făcut RCA pe numele meu, pot circula cu masina până o transcriu pe numele meu la politie? Este valabila asigurarea in acest sens? (Mentionez ca am contractul de instrainare, am trecut-o la primarie pe numele meu, numerele le voi pastra pe cele ale vanzatorului.)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:35, 6 Iunie 2020
Termenul legal pentru finalizat procedura de inmatriculare auto la politie este de 90 de zile de la achizitie vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau masina straina 12bag 12bag imi spune-ti va rog daca vreau sa cumpar o masina straina cu acte valabile in tara de origine, pot merge cu ea pana imi expira valabilitatea actelor (itp, ... (vezi toată discuția)
Talon Claidiu23 Claidiu23 Bună ziua. Am cumpărat o mașină și proprietarul a trecut în talon instrainat cu numele meu și data. Cat pot circula cu mașina fără sa o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism,an fabricatie 1996, cumparat in noiembrie 2014 VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Cat timp pot circula cu autoturismul pe numele vechiului proprietar,daca am inregistrat autoturismul la administratia financiara si care ... (vezi toată discuția)