avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte angajare

Buna ziua.Termin perioada de crestere copil si trebuie sa ma intorc la serviciu. Ma voi intoarce cu 2 luni mai devreme pt a primi stimulent. Nu voi reveni la vechia companie, ci la alta. Intrebarea mea este cum se intocmesc noile documente de angajare la noua firma. Am auzit ca trebuie facute un set de acte si la firma veche si firma noua si aceste acte se vor face simultan. Mai exact cum? Mentionez ca as vrea ca incheierea de contract la firma veche sa se faca de comun acord, fara demisie. Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iunie 2020
simales, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 6 Iunie 2020
In speta, depuneti o cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal cassady cassady Am si eu o dilema si sper ca ma puteti ajuta. Sunt in concediu maternal si vreau sa-mi schimb locul de munca. Daca ma intorc la servici si apoi imi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție creștere copil vatafuflorentina vatafuflorentina Buna ziua,am o fetiță de 1 an și 9 luni și mă voi întoarce la serviciu cu minim 60 zile mai devreme pentru a beneficia de stimulentul de inserție ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc sa stiu când ar trebui sa anunț angajatorul ... Pop Roxana Maria Pop Roxana Maria Bună ziua, doresc sa stiu când ar trebui sa anunț angajatorul că nu mai vreau să mă întorc la munca având în vedere ca sunt în concediu de creștere ... (vezi toată discuția)