avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua!luna aceasta am fc 1 an de munca,insa voi intra in somaj 6 luni si am aflat ca sunt insarcinata,cum o sa mi se calculeze indemnizatia crestere copil?o sa iau mai putini bani din cauza somajului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 9 Iunie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indemnizația lunară pentru creșterea copilului se stabilește în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii doi ani anteriori datei naşterii copilului.

Cuantum acesteia nu poate fi mai mic de 1.250 de lei și nici mai mare de 8.500 de lei
Deci 1 250 o sa iau sigur?mai putin nu?multumesc mult pt raspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2020
Iulia9222, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, mai putin de 1250 lei nu veti primi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie RebecaZorila RebecaZorila Dacă sunt studenta in ultimul an și am rămas însărcinată, pot primi indemnizație de creștere copil, și cât este aceasta? (vezi toată discuția)
Sa modificat legea concediului medical pentru gravide? Flori0502 Flori0502 As dorii sa stiu daca Sa modificat legea concediului medical pentru gravide? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru angajata imediat dupa facultate Trajan Trajan Buna ziua, presupun ca s-a mai raspuns la aceasta intrebare, insa nu gasesc niciunde raspunsul. Am absolvit in Iulie 2019 si m-am angajat in Septembrie 2019 ... (vezi toată discuția)