avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... suspendare permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

suspendare permis

Buna seara,mi s a suspendat permisul de conducere pe o perioada de o luna de zile depasind linia continua ,daca ca fac contestatie mi pot sa l recuperez in cateva zile sau se poate prelungi perioada de suspendare
Cel mai recent răspuns: vali valentina , utilizator 08:03, 9 Iunie 2020
Daca atacati procesul verbal cu plangere contraventionala, va puteti recupera permisul pe baza certificatului de grefa si il veti putea folosi pe tot parcursul procesului.
In cazul in care aveti castig de cauza, va pastrati permisul.
In caz contrar, va trebui sa-l predati 30 de zile.
Nu se pune problema prelungirii perioadei de suspendare, decat in cazul in care nu predati permisul la timp.
Va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto nicolaeana1980 nicolaeana1980 Buna. Ma numesc Ana si pe 05.07 am fost oprita de politie in intersectia Dorobanti cu Charles de Gaulle pt ca am \"fortat galbenul\". Nu am semnat procesul ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conform art. 103, lit. c) din oug nr.195/2002 cristofor29 cristofor29 Am avut un accident de circulatie anul trecut in care a fost inceputa urmarirea penala pentru infractiunea prevazuta de 184, art 2 si 4 din Cod penal(vatamare ... (vezi toată discuția)