avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ONG
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ONG

Care este diferenta dintre un srl si un ong?
Un SRL poate fi transformat in ONG?
Care este minimum de actionari la un ong?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un ong are nevoie de minim 3 membrii fondatori,diferențele sunt destul de multe în timp ce un ong se presupune că desfășoară o activitate non-profit sau o activitate economică în scopul susținerii obiectului de activate social-umanitar-educativ un srl este o societate comercială care urmărește realizarea unui profit economic de care vor beneficia asociatii,acționarii în cazul unei SA etc.Srl -ul nu poate sa fie transformat în ong.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate exista un ong care să realizeze case pentru membrii săi? Andr@ Andr@ Poate fi înființat un ONG care, printre altele, să realizeze efectiv și case pentru membrii săi? Scopul și obiective statutare ale asociației ar fi ... (vezi toată discuția)
Profit la o asociatie non profit? Ramona24 Ramona24 Buna ziua, O asociatie fara scop patrimonial primeste o finantare neramburasbila. Din acesti bani/finantare realizeaza un proiect cultural. Faptul ... (vezi toată discuția)
O asociatie non-profit se poate transforma intr-o societate comerciala pe actiuni? libra_oradea libra_oradea O asociatie non-profit se poate transforma intr-o societate comerciala pe actiuni? Cu trecerea patrimoniului, a creantelor si datoriilor, la noul SA. Cu ... (vezi toată discuția)