avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dosar de pensie carte de munca pierduta fara copii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dosar de pensie carte de munca pierduta fara copii

Bună ziua!
Am depus dosarul de pensionare la Casa de pensii sector 2. A doua zi m-au sunat și mi-au cerut cartea de munca deși la depunerea dosarului am specificat că am pierdut-o. Mi-au spus sa o dau pierdută în Monitorul oficial dar le-am spus că nu am nicio copie. M-au trimis la fostul loc de muncă să cer acolo seria și numărul cărții. Din păcate nici aceștia nu au găsit seria și numărul. Am sunat la ITM iar aceștia mi-au răspuns că ei nu stochează informații despre cărțile de muncă (???).
Nu știu ce să mai fac, sunt disperată.
Vă rog să mă îndrumați cum sa procedez in continuare.
Cel mai recent răspuns: Plouat2 , utilizator 16:08, 11 Iunie 2020
Nu stiu sigur, dar cel mai probabil, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca Daniela2172 Daniela2172 sunt angajata la o societate si tin evidenta carnetelor de munca. in urma cu o saptamana mi-a disparut un carnet de munca al unui angajat. cum procedez in ... (vezi toată discuția)
Detalii despre cartea de munca pierduta Mihaeladk Mihaeladk Tatal meu si-a pierdut cartea de munca si incerc sa il ajut sa aplice ptr pensie. Stiu ca trebuie declarata cartea de munca pierduta la Monitorul Oficial, dar ... (vezi toată discuția)
Pierdut carte de munca roxiana24 roxiana24 Buna seara. Ma confrunt cu o problema pe care nu prea stiu cum sa o rezolv. de o luna m-am angajat la o firma, tot acum o luna am dus si actele necesare ... (vezi toată discuția)