avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... parte civila-accident de circulatie.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

parte civila-accident de circulatie.

Buna seara.sant f. noua pe forum,am incercat sa citesc ce s-a mai scris in problema care ma intereseaza dar sincera sa fiu nu mai am rabdarea necesara.Daca se poate,m-ar interesa urmatoarea problema:un accident de circulatie,pe trecere de pietoni.Victima a fost lovita de o masina,din cazatura a avut fractura de col femural,operata.S-au introcmit formalitatile necesare in sensul ca a fost politia la fata locului,dar nu sa- laut inca declaratie victimei:intrebare:ce drepturi are victima,ce trebuie sa solicite in fata politiei ,ma refer in exclusivitate pe despagubiri civile,daune morale...etc.Partea penala ramanand in exclusivitate la apreciere instantei,ulterior.Se impune angajarea unui aparator in aceasta faza?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 03:11, 7 Martie 2010
Interventie moderator

@mariliv
@livimar

Doamna, v-ati incurcat in conturi. Stiu, sunteti foarte obosita, asa cum ati scris mai sus. Eu va rog sa cititi si sa respectati regulamentul de postare in Forum.
Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor.

Va multumesc!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate intenta proces soferului vinovat? marcel0101 marcel0101 Buna ziua, fratele meu a decedat in urma unui accident auto provocat de un alt sofer care a efectuat o depasire pe linie continua, izbind frontal autoturismul ... (vezi toată discuția)
Exista o grila oficiala dupa care se acorda despagubirile pentru daunele fizice si morale provocate in urma unui accident? florinskie florinskie Buna ziua. Biciclist fiind am fost lovit de un autoturism intr-o intersectie, eu aveam prioritate fata de autoturism. A sosit ambulanta si am fost transportat ... (vezi toată discuția)
Daune vatamare corporala cris 40 cris 40 Buna seara, Am nevoie de citeva sfaturi in legatura cu pasii de urmat ptr solicitarea de daune materiale si morale de la asigurator in baza RCA. Va prezint ... (vezi toată discuția)