avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada suspendare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada suspendare revisal

Buna ziua!
Va rog sa-mi dati un sfat referitor la inregistrarea in revisal a concediului fara plata: am o singura cerere a unui salariat in care sunt specificate zilele solictate 11 , 12 iunie (joi si vineri) si 15 iunie(luni).
Fiind o singura cerere, pot sa trec in revisal o singura perioada de suspendare 11 - 15 iunie?
Multumesc anticipat .
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2020
mary2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 10 Iunie 2020
Se va trece in REVISAL o singura perioada de suspendare 11 - 15 iunie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Program lucru 12 ore. nu se îndeplinesc minimul de ore lunar, cum se operează în revisal? AtomuleseG AtomuleseG Buna ziua. Pe un punct de lucru sunt doi angajati. Programul este de Luni pana Miercuri 12 ore. Joi 11 ore. Vineri 12 ore. Sambata 11 ore. Duminica 8 ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate angajat cu program 12/24 un salariat absentează ... econo econo Absente nemotivate angajat cu program 12/24 Un salariat absentează nemotivat de la servici miercuri, joi și duminică, vineri și sâmbătă fiind liber ... (vezi toată discuția)