avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Indemnizatie Somaj Tehnic
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Indemnizatie Somaj Tehnic

Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti ce taxe trebuie sa platesc ptr.indemnizatia de somaj tehnic aferenta situatiei de urgenta in calitate de Intreprindere Individuala fara angajati . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Audit Vic Cont , Contabil 11:45, 19 Iunie 2020
Buna ziua,
Pentru indemnizaţia incasata se datorează impozit pe venit, contribuţia de asigurări sociale şi contribuţia de asigurări sociale de sănătate. Acestea se declara si se platesc in 2021 prin declaratia unica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie stare de urgenta pfa cristian A. cristian A. Buna ziua. Indemnizatia primita de PFA pentru starea de urgenta , trebuie trecuta in registrul de incasari si plati ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala, ce contributii platesc? rodicavr rodicavr Eu si sotul avem o intreprindere familiala, reparam interfoane de bloc, pina acum am platit doar contributia de asigurari sociale de sanatate. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie asociat unic aida1 aida1 Ca asociat unic pot sa-mi acord o indemnizatie pe care s-o decontez pe firma? Care ar fi note contabile in acest caz? Multumesc mult, (vezi toată discuția)