avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pereti infiltrati cu apa de la acoperisul spart
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pereti infiltrati cu apa de la acoperisul spart

In luna mai 2020 am observat peretele din bucatarie ca este ud, si pantofarul din hol de asemenea la un apartament situat la etajul 3 din 4. Am luat legatura cu administratorul si acesta mia propus sa cumpar o galeata de lavabila si imi da banii pentru aceasta. Suntem deja in luna iunie 2020 si inca nu sa reparat acoperisul, peretele afectat deja prinde mucegai si se vede umflat. Administratorul motiveaza ca asociatia nu a ajuns la un consens cu anagajarea unei firma care sa repare acoperisul. In aceasta situatie, grava de altfel, nu este timp de asteptat, conditiile in care ploua destul in aceasta perioada. Cine va suporta daunele mele din apartament? Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:33, 12 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care este factor decizional
Administartorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie
Notificati oficial asociatia de proprietari prin reprezentant legal presedintele de asociatie sa desfasoare urgent demersurile necesare asigurarii starii tehnice a partii comune de condominiu-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala reparatie acoperis bloc alin76 alin76 As dori sa stiu ce demersuri sunt necesare pentru efectuarea reparatiei acoperis bloc. Exista stipulat in lege o periodiciatate pentru astfel de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori si eu ajutor din partea dumneavoastră , locuiesc ... 12pisi 12pisi Buna ziua, As dorii si eu ajutor din partea dumneavoasta , locuiesc la etajul 4 la ultimul etaj al blocului unde am o problema de 4 ani daca nu de mai multi ... (vezi toată discuția)
Vecinii care ne-au inundat refuza orice comunicare cu noi! am fost inundati de vecinii de deasupra. in cursul zilei, cei ... Andra03 Andra03 Am fost inundati de vecinii de deasupra. In cursul zilei, cei de la termoficare au facut teste pentru pregatirea de iarna. Vecinii de sus sunt plecati, insa au ... (vezi toată discuția)