Bună ziua,
Ma aflu într-o situație neplăcută în sensul că dintr-un motiv întemeiat am fost nevoit să îmi depun demisia.
Functia mea era de controlor poarta. Unul dintre angajați a venit și a însoțit o persoană din afara companiei pentru diverse acțiuni în interiorul firmei iar obligația era sa poarte un halat (acest lucru trebuia făcut de către persoana la care a venit).
Șeful firmei a văzut acest lucru și a venit la mine și mi-a adresat tot felul de vorbe nelalocul lor. Am încercat sa explic situația însă nu se oprea din a ma jigni în gura mare și de fată cu mai multa lume. De altfel, este recunoscut în cadrul companiei pentru astfel de comportament.
Văzând ca nu am cu cine vorbi, mi-am depus demisia.
La angajare, am fost obligat să-mi achiziționez două costume pe care să le port la muncă, plată acestora fiindu-mi decontat de către firma. Menționez că după ce am cumpărat costumele, am semnat pentru primirea acestora.
Acum, la demisie, mă sună de la resurse umane și-mi spune că va trebui să mi se oprească contravaloarea costumelor (undeva la 600 lei}. Eu le-am spus că nu au de ce să-mi oprească acești bani și că le voi returna costumele.
Întrebarea mea este dacă este normal acest lucru, aducând vorba de nu știu ce regulament.
Mulțumesc.