avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Concediu pe litoralul romanesc
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Concediu pe litoralul romanesc

Buna ziua, am achitat cu vouchere de vacanta + diferenta in luna februarie, un pachet All inclusive in statiunea Neptun, prin agentia Litoralul Romanesc pentru perioada 22-27 iunie. Avand in vedere ca restaurantele nu se vor deschide nici dupa data de 15 iunie, nici piscinele interioare ale hotelurilor, doresc daca se poate sa primesc un raspuns de la o persoana avizata, ce as putea face in acest caz, daca as putea renunta la rezervarea facuta, sau ce alta optiune am avand in vedere ca nu beneficiez de serviciile achitate, iar cei de la agentie insista ca trebuie sa accept conditiile impuse de pandemie. As avea nevoie de o baza legala, sau de un sfat. In concediu ar trebui sa merg cu 2 copii, ambii minori. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Miky_79 , utilizator 15:43, 14 Iunie 2020
Daca nu beneficiati de toate serviciile din contract ar trebui schimbat pretul.

Dvs. ati platit anumite servicii si de aceea trebuie analizat contractul si oferta.

Nu exista o solutie universal valabila.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Vă mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare agentie de turism online popescuvas popescuvas Buna ziua! Sotia mea este administrator si asociat unic intr-un Srl care are ca si domeniu principal Publicitate Online si totodata un site de promovare pt ... (vezi toată discuția)
Se restituie avansul platit la serviciile foto-video pentru nunta anulata din cauza pandemiei covid-19? LarisaCiobanu94 LarisaCiobanu94 Buna ziua! Aveam nunta pe 6 iunie anul acesta, insa am hotarat sa o amanam pentru 24 octombrie din cauza pandemiei COVID-19 si a restrictiilor impuse de ... (vezi toată discuția)
Vacanta 2020 tomaela tomaela Buna ziua ! Ma numesc Cîra Mihaela Elena . In luna Noiembrie , la targul de turism de la Cluj Napoca am achizitionat o vacanta in Republica Dominicana in ... (vezi toată discuția)