avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic - sunt chemat la muncă
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic - sunt chemat la muncă

Hello, fiind în șomaj tehnic de 3 luni, mi s.a propus sa ma duc la munca. Când am întrebat de plata salariului mi s.a spus ca să continuam cu banii de la stat și ei(șefii) îmi vor plăti diferența de a avea salariul întreg. Acuma ma amenință subtil ca o sa rămân fără loc de munca. Ce pot sa fac în aceasta situație? Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2020
Ely1920, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lavinia Oana , Avocat 11:20, 16 Iunie 2020
Nu va pot desface contractul de munca pe motiv ca nu v-ati prezentat la serviciu pe perioada cand ati fost in somaj tehnic sau daca o vor face, este cu siguranta nelegal. Vor invoca probabil alte motive de desfacere a contractului, insa si acelea pot fi conbatute, daca nu sunt reale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am propus somajul, dar patronul vrea sa demisionez cue cue Sunt salariat la o firma si nu am mai lucrat din luna noiembrie 2011.In discutiile cu patronul am propus (cu insistenta chiar) sa fiu trecut in somaj, dar nu e ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala Corado10 Corado10 Ma gandesc sa formulez contestatie impotriva unei Decizii de Desfacere a C.I. de munca pe motive ce nu tin de persoana mea - motive economice invocate de ... (vezi toată discuția)
Salut ContSters110452 ContSters110452 Salut am si eu cateva intrebari ... lucrez la o firma de instalatii electrice de 3 luni . am lipsit o zi fara sa anunt pe nimeni dupa care a doua zi ma sunat ... (vezi toată discuția)