avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare si incetarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare si incetarea contractului de munca

Buna seara
Va rog sa imi spuneti daca contractul de munca a incetat la 30 noiembrie 2009 si a fost facuta si lichidarea mai beneficiez de al 13-lea salariu si de banii de echipament pentru anul 2009?Specific ca am fost cadru militar si contractul a fost intrerupt din cauza unei hotarari judecatoresti definive.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:05, 17 Decembrie 2009
Dvs beneficiati de acel Ordin 50, care se aplica militarilor. Aplicarea lui este in mare necunoscuta civililor, cel mai bine va interesati la departamentul de Resurse umane de la unitatea unde ati lucrat, ei vor sti sa va spuna exact.

Din experienta proprie pot sa va spun ca o persoana care a fost data afara disciplinar a primit banii pt haine, in schimb i s-au imputat sumele pt scolarizare ( scoala militara, deoarece perioada in care a activat fusese mai mica decat cea obligatorie in urma absolvirii).
Pentru activitatea desfasurata, personalul platit din fonduri publice beneficiaza de un premiu anual egal cu media salariilor de baza sau indemnizatiilor de incadrare, dupa caz, realizate in anul pentru care se face premierea.
Cel de-al 13 salariu se acorda in functie de perioada lucrata , chiar daca ati avut lucrate 11 luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13 - lea salariu Allynia Allynia As dorii sa stiu daca se da sau nu se da al 13-lea salariu pe 2009. Este hotararea ordonatorului de credite? Multumesc! (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu in concediul de crestere al copilului carmen-luca carmen-luca Lucrez la spital ca asistenta .Din data de 5 ianuarie 2009 sunt in Concediul de crestere a copilului . La servici toate colegele mele au luat luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Acordarea celui de al 13-lea salariu cjalice cjalice Buna ziua! As vrea sa cunosc exact cum se acorda al 13 lea salariu , in ce baza si daca intra in calcul si perioada in care angajata s-a aflat in cele 126 de ... (vezi toată discuția)