avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare ITM pentru mutare norma intreaga de pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare ITM pentru mutare norma intreaga de pe o firma pe alta

Adresez o intrebare cunoscatorilor: ce acte sunt necesare la ITm pentru a modifica unui salariat norma de 8 ore/zi in 2 ore/zi in ideea in care acel salariat isi face un alt contract de munca cu norma intreaga la alta societate?
Am facut act aditional de modificare norma si salariu, dar la ITM mi s-a spus ca trebuie sa fac decizie de incetare si alt contract de munca! Exista undeva stipulat ca pentru situatia de mai sus trebuie procedat asa?
Cel mai recent răspuns: alina39 , utilizator 11:17, 6 Iulie 2006
da,e corect ce ti-a spus de la ITM.El a plecat din societatea voastra care avea norma intreaga la alta societate ,dar va ramane colaborator la voi cu 2 ore.Deci,necesita alt contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca retroactiv Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Dacă o persoană a lucrat la o firmă fără contract de muncă i se poate întocmi acest contract retroactiv? (vezi toată discuția)
Salariu brut cim timp partial florentina_b florentina_b Buna ziua, Va cer ajutorul intr-o problema cu care ma confrunt: Doresc sa modific un contract de munca de la norma intreaga (8 ore) la timp partial (2 ... (vezi toată discuția)
Reducere timp de lucru mihaela71 mihaela71 Avand in vedre nivelul scazut de vanzari care in acest sezon se datoreaza si profilului de activitate-comercializez articole sportive,nu as vrea sa renunt la ... (vezi toată discuția)