In urma sesezarii mele la ITM ca angajatorl nu mi-a platit concediul de maternitate pe lunile august si septembrie si nici salariul bonus , mi s-a raspuns ca in urma controlului efectuat la societate s-a dispus masura obligatorie in sarcina societatii de a face plata sumelor restante pana la data deb 21 dec dar mi-s-a sugerat sa ma prezint la societate pentru a ridica aceste sume. Intrebarea mea este : Angajatorul nu are obligatia de a ma anunta in scris cu privire la ziua, locul si ora la care trebuie sa ma prezint pt. a-mi ridica drepturile? Ma prezin eu asa pur si simplu ca am venit sa ridic banii?
e dreptul dvs sa mergeti sa va ridicati banii care si asa sunt restanti , fara invitatie de la societate , cu atat mai mult cu cat ITM a dispus prin proces verbal de control masura de a plati salariile restante
1. Daca asteptati sa va cheme angajatorul s-ar putea sa ramaneti fara bani.
2. Pentru a nu face drumul degeaba ar fi bine sa dati un telefon inainte sa stabiliti ziua cand sa va duceti.
Stimata |Doamna, in cazul dvs e mai bine sa sunati intai sa vi se confirme, chiar daca de la I.T.M. a dispus prin proces verbal de control masura de a vi se plati salariile restante, explicati la telefon ca vi s-a confirmat de la ITM prin proces verbal drepturile dvs salariale si la ce ora/zi puteti sa veniti sa va ridicati salariile restante. Bafta ;) si nu uitati ca traim in Romania, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va incredeti prea mult in corectitudine ;)
Instanta litigiu munca
nitmar
itm a facut un control la societatea reclamata de mine pentru restante salariale; a aplicat amenda si a impus masuri obligatorii de constituire a drepturilor ... (vezi toată discuția)