avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ridicareprivilegiu proprietate instit de as ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ridicareprivilegiu proprietate instit de as proprietari

ce acte se depun la cadstru in vederea ridicarii privilegiului depus acum 3 ani
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:22, 16 Iunie 2020
O adresa emisa de asociatie prin care se solicita radierea privilegiului/a ipotecii sau o declaratie data in fata unui notar public de presedintele asociatiei, cu acelasi continut.
Actele se depun la OCPI impreuna cu un extras de carte funciara pentru informare pentru imobilul respectiv, o cerere de radiere si o chitanta pentru achitarea tarifului de radiere (75 de lei). Daca demersul este facut de asociatie, si nu de proprietar, nu se datoreaza tariful de 75 de lei.
Asociatia de proprietari sau persoana direct interesata pot depune documentul justificativ care atesta achitarea integrala a sumei care a facut obiectul cauzei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in cartea funciara paulica_67 paulica_67 Conform legii 196/2019 presedintele asociatiei poate inscrie in cartea funciara datoria unui proprietar catre asociatie mai veche de trei luni. Cand am i ... (vezi toată discuția)
Radierea privilegiului imobiliar de către președintele asociației de proprietari DaniSarah DaniSarah Bună ziua! Mă puteți ajuta cu neclaritățile întâlnite la OCPI Dolj? Sunt președintele unei asociații de proprietari. Am cerut privilegiul ... (vezi toată discuția)
Ridicare privilegiu imobiliar ursulina ursulina Bună seara! Reprezint o asociaţie de proprietari şi am de ridicat privilegiul imobiliar instituit asupra unui ap. care şi-a achitat toată datoria . De ... (vezi toată discuția)