avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Detin un PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Detin un PFA

Am luat banii din ajutorul de tehnic pentru Covid-19, 15.03 .2020 - 31.04.2020!
Întrebarea este:
Dacă vreau să închid PFA -ul meu, banii luaţi în timpul pandemiei îi voi trece în declaraţia de venit la ANAF?
Ce documente trebuiesc întocmite pentru închiderea unui PFA?
Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: neculai29 , utilizator 11:02, 17 Iunie 2020
Da, banii luaţi în timpul pandemiei îi veti trece în declaraţia unica depusa la ANAF pentru inchidera celor cateva luni de activitate din 2020 si depunerea ei o veti face dupa ce primiti de la registrul comertului actul constatator care contine si data radierii pfa-ului.
Veti merge la regitrul comertului cu actele in original de la infiintarea acestui pfa. Va ajuta ei sa completati ocolo un formular.
Dar pana la data cand veti depune aceasta solicitare de radiere la registrul comertului sa aveti platie la zi toate datoriile pentru anii precedenti (daca e cazul).

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac pentru a radia un pfa? Valentin2019 Valentin2019 Tin sa mentionez ca PFA ul a fost înființat in data de 07.02.2018 si nu a fost înregistrat la ANAF , și pe PFA nu s-a făcut nici o tranzacție ... (vezi toată discuția)
Am un pfa deschis in 2018 pentru care nu am mai depus declaratii anuale Bwjy Bwjy Buna ziua! Am un PFA deschis in 2018. A fost deschis si dupa lasat in voia sortii. Nu am nici un venit pe el. Intre timp am uitat de firma si nu am declarat ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa natalia20 natalia20 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti unde inchid un PFA? unde trebuie sa merg?in acelasi loc unde l-am deschis? ce cerere trebuie sa completez? multumesc ... (vezi toată discuția)