avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere gravida
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere gravida

Ma poate da afara dacă am rămas însărcinată și am doar doua luni lucrate la ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 16 Iunie 2020
C.i.m. pe ce durata este incheiat ?

Ati instiintat in scris angajatortul ca sunteti gravida?
Contract pe nedeterminat, momentan nu, pentru ca nu am lucrat, am fost in șomaj tehnic și acum lucrez de acasă, la 1 Iulie o sa anunț
Și dacă puteți sa ma mai ajutați cu un răspuns, pot lua prenatal dacă lucrez 6 luni la ei sau trebuie sa am un an?
Daca aveti un stagiu minim de asigurare de 6 luni realizate in ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acorda concediul medical, atunci beneficiati de concediul prenatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cat timp trebuie sa lucrez la acelasi loc de munca pt. a ramane insarcinata? rosflower rosflower Buna ziua!eu lucrez din aprilie 2014 cu contract nedeterminat am schimbat locul de munca fara intrerupere momentan lucrez tot u contract nedeterminat dar cu ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am.maxim 6 luni lucrate la o firma sa pot intra in prenatal? Maria giulia mihai Maria giulia mihai Buna seara. Lucrez in germania de vreo 4ani cu carte de munca. Dar am incetat activitatea Timp de 5luni apoi am inceput Sa lucrez in alta parte si am contract ... (vezi toată discuția)
Despre somaj Liviav_87 Liviav_87 Buna ziua.Am o problema...Am lucrat 2 ani jumate...din cauza disponibilizarilor a trebuit sa imi dau demisia(la cererea sefilor)..Nu am lucrat doua luni...si ... (vezi toată discuția)