avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Gunoiul depus de vecini pe domeniul public dar in fata ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Gunoiul depus de vecini pe domeniul public dar in fata curtii mele

Buna ziua,
Am cumparat un teren pe care vreau sa-mi construiesc o casa. In fata, peste drum cum se zice, este teren agricol dar care nu este lucrat de proprietari. Cand s-a asfaltat strada acum 2 ani, in fafa acestui teren agricol ( pe trotuar cum s-ar zice) a fost depozitat niste pamant amestecat cu pietre, rezultat din lucrare banuiesc, Mormanul asta de pamant este inalt de vreo 2-3 m si se intinde pe vreo 12m. Problema este ca vecinii au aruncat/arunca acolo tot felul de gunoaie si a cresc tot felul de balarii pe care le ebicidez din cand in cand ba chiar le si cosesc. Imaginea ma deranjeaza enorm.
As dori sa-mi spuneti ce pot sa fac eu? Cui sa ma adresez?
Primarul a promis, de anul trecut, ca se rezolva dar nu a facut nimic.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:42, 16 Iunie 2020
Buna ziua,
Puteti sesiza Garda de Mediu judeteana dar asa o sa suparati primarul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara - curatire sant Balaurul Balaurul Buna ziua, [b]Pentru ca [/b]Pol Comunitara a comunei X mi-a timis postal o amenda (Pr. Verbal) ce-a revenit la expeditor (ca n-am fost acasa/domiciliu s-o ... (vezi toată discuția)
Vecini care intimideaza potentialii clienti ysza_00 ysza_00 Buna ziua! M-as bucura daca m-ati putea consilia in legatura cu aceasta problema: acum 3 ani am cumparat un teren unde speram sa imi construiesc o casa. Asta ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am și eu o nelămurire cu privire la o situație ... Password1234 Password1234 Bună seara. Am și eu o nelămurire cu privire la o situație cu o vecina. Eu stau la parter la scara doi a blocului, iar vecina sta la etajul 1 scara 1, deci ... (vezi toată discuția)