Bună ziua !
Am primit un simplu SMS prin care eram înștiințat de faptul că , in termen de 5 zile , banca ( ING Bank ) va proceda la rezilierea contractului de nevoi personale .
As vrea să știu dacă un simplu SMS poate produce efecte juridice , in lipsa unui preaviz scris și a unui termen ce ar curge de la primirea respectivului preaviz.
Mulțumesc!
Eu sunt constient de faptul ca , atat institutiile financiare bancare , cat si cele nebancare ( mai ales , acestea din urma ) intrebuinteaza metode si mijloace aflate la limita legii pentru a-si recupera creantele , chiar si in conditiile existeentei unor clauze abuzive sau potential abuzive . De obicei , nu raspund acestor metode de hartuire , insa , de data asta , am luat legatura cu ei si am convenit pentru o prelungire a termenului...!
Desigur , eu nu primisem Notificare de declarare a scadentei anticipate , nici Dovada cesiunii de creanta ...! Ceea ce primisem anterior erau doar niste SMS-uri amenintatoare cu privire la o firma de recuperare creante careia i s-ar fi cesionat creanta ; asa ca am preferat sa stau "linistit".
Dar acum s-a rezolvat , in sensul ca au fost de acord sa ofere o solutie , as dupa cum prevede legea . Deci , celelalte "incercari" au fost doar incercari de intimidare...
Va multumesc mult
Adrian O..
Scadenta anticipata
razvan22
Buna ziua.am un credit la un ifn si am intarziat 4 luni la.plata ratelor iar in data de 07 august am discutat cu cei de la departamentul plati ca o sa achit ... (vezi toată discuția)