avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs defectat dupa 2 zile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs defectat dupa 2 zile

Buna ziua. Pe data de 09.06.2020 am achizitionat din magazinul carrefour o masina de spalat. Dupa 2 zile aceasta nu a mai functionat. Am incercat sa obtin inlocuirea acesteia cu alta masina de spalat+diferenta de bani dar am fost refuzata. Am vorbit si la centrul de sevice dar deocamdata nu a veit nimeni sa constate. Ce este de facut? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:32, 16 Iunie 2020
Adresați-vă Comisariatului pentru Protecția Consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

refuza sa-mi schimbe un produs cumparat de 24 de ore anticoade anticoade Buna ziua. Am cumparat un acumulator{baterie} auto din magazinul carrefour .Am primit la cumparare bonul, apoi cu bonul am fost la receptie clienti unde am ... (vezi toată discuția)
Produs neconform domo manearaul manearaul Buna ziua. Am achizitionat in urma cu 2 luni o masina de spalat de la Domo Constanta, masina fiindu-mi vanduta cu un discount cauzat de faptul ca avea geamul ... (vezi toată discuția)
Lege returnare produse VioricaTanase VioricaTanase Buna ziua, In data de 16.07.2014, am achizitionat online un laptop. Doresc sa returnez acest produs deoarece are probleme. Azi am trimis un email catre ... (vezi toată discuția)