avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu dupa intoarcere din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu dupa intoarcere din CIC

Buna ziua,
Dacă ma intorc la serviciu dupa cic (inainte de a împlini fetița 2 ani), există vreo reglementare legală prin care angajatorul nu are voie sa-mi micșoreaze salariul o anumită perioadă de timp?
In ctr. aveam salariul fix, dar in practică luam si bonus lunar din încasări.(se poate dovedi ca lunar luam comision - s-a luat in calcul si la stabilirea indemnizatiei).
Acum m-am intors la serviciu pe acelasi post, dar vor sa-mi micșoreaze salariul fix și refuză sa-mi mai dea comision - pe motiv ca firma nu merge prea bine.
Vă multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 17 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu există vreo reglementare legală prin care angajatorul nu are voie sa va micșoreaze salariul o anumită perioadă de timp .... insa, modificarea salariului nu poate fi efectuata fara acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate reveni in cic, dupa ce m-am intors la serviciu? AnaIuliaMarin AnaIuliaMarin Buna ziua, am nascut baietelul pe data de 7 ianuarie 2014, am stat in concediu post natal dupa care am intrat in CIC, iar pe data de 1 aprilie 2014 m-am intors ... (vezi toată discuția)
Bonus 500 ron daca renunt la indemnizatia de crestere copil Fl0r3ntina Fl0r3ntina Buna ziua, Daca renunt la indemnizatia de crestere a copilului care are 1 an si 6 zile primesc un bonus de 500ron? sau sunt alte beneficii?Multumesc (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata nicotorok nicotorok Buna ziua, Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns? Unei salariate i se suspenda ctr. munca pt ingrijire copil incepand cu 02.04.2010, o alta persoana va ... (vezi toată discuția)