avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu dupa intoarcere din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu dupa intoarcere din CIC

Buna ziua,
Dacă ma intorc la serviciu dupa cic (inainte de a împlini fetița 2 ani), există vreo reglementare legală prin care angajatorul nu are voie sa-mi micșoreaze salariul o anumită perioadă de timp?
In ctr. aveam salariul fix, dar in practică luam si bonus lunar din încasări.(se poate dovedi ca lunar luam comision - s-a luat in calcul si la stabilirea indemnizatiei).
Acum m-am intors la serviciu pe acelasi post, dar vor sa-mi micșoreaze salariul fix și refuză sa-mi mai dea comision - pe motiv ca firma nu merge prea bine.
Vă multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 17 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu există vreo reglementare legală prin care angajatorul nu are voie sa va micșoreaze salariul o anumită perioadă de timp .... insa, modificarea salariului nu poate fi efectuata fara acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate reveni in cic, dupa ce m-am intors la serviciu? AnaIuliaMarin AnaIuliaMarin Buna ziua, am nascut baietelul pe data de 7 ianuarie 2014, am stat in concediu post natal dupa care am intrat in CIC, iar pe data de 1 aprilie 2014 m-am intors ... (vezi toată discuția)
Bonus 500 ron daca renunt la indemnizatia de crestere copil Fl0r3ntina Fl0r3ntina Buna ziua, Daca renunt la indemnizatia de crestere a copilului care are 1 an si 6 zile primesc un bonus de 500ron? sau sunt alte beneficii?Multumesc (vezi toată discuția)
Detasare salariata monik monik buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine dc se poate. am o salariata care s-a intors la serviciu mai devreme de implinirea celor 2 ani de concediu pt ... (vezi toată discuția)