avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica iunie 2020
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica iunie 2020

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un model de completare declaratie unica 2020? venituri PFI si venituri Chirie.Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:15, 18 Iunie 2020
Aveti instuctiuni de completare la declaratia unica pentru fiecare tip de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas pentru pfi? Lacy58 Lacy58 Buna ziua,Am o intrebare referitoare la plata CAS pentru PFI.Sunt in primul an de activitate ca PFI(februarie 2020)si doresc sa aflu daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Pfi realizează venituri peste plafonul de 26760 lei avocatnet06 avocatnet06 Dacă un PFI realizează venituri peste plafonul de 26760 / 2020, este și angajat la un Srl, Plătește la stat Cas și cass? Dacă Srl a plătit pt el că ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa tin registru de incasari si plati la un pfi? petrut.hagima petrut.hagima Buna ziua. Mi-am deschis de curand un PFI, dupa ce in trecut am mai avut unul pe care l-am inchis. Utilizez acest PFI pentru a putea desfasura activitatea de ... (vezi toată discuția)