avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan.

Buna ziua. În urma cu ceva timp am fost oprit de un echipaj de poliție și am fost testa cu aparatul etilotest. În aer expirat mi.a ești 0.50.am fost dat 2 probe de sânge. La prima probă a ești 1.08 si la a2 a ești. 0.86.la ce mă pot aștepta. Țin să precizez că am fost oprit pe un drum agricol..nu am antecedente. Am permisul din 2012..
Cel mai recent răspuns: Opreadan36 , utilizator 23:25, 20 Iunie 2020
Am citit undeva ca in timpul procesului se poate da permisul înapoi.?Pana la soluționarea procesului!
Nu se poate, la contraventii este valabil ce spuneti dvs. Mergeti la un avocat daca doriti sa va informati.
Și dacă am sentința definitiva ca se suspenda permisul doi ani de zile ce se intampla in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcolemie 0.79 in fiola robertaamn robertaamn Buna ziua, am avut acum 3 zile o problema cu politia. Cum a fost Craciunul am baut putin si apoi m-am urcat in masina sa merg acasa iar pe drum m-a oprit ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,51 Alex2121 Alex2121 Am fost oprit de un echipaj de politie,am fost testat rezultatul fiind 0,51 mi sa recoltat o proba de sange doar una la ce sa ma astapt? am beut 5 beri:((#-o#-o (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru consum de droguri psihoactive Eduard98 Eduard98 As vrea sa stiu care ar putea sa fie suspendat permisul, făcându-si-me si dosar penal, fara alte antecedente, mi au fost găsite 3 droguri pozitive. (vezi toată discuția)