avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dovezi pt sot care lucreaza in strainatate, dar nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dovezi pt sot care lucreaza in strainatate, dar nu recunoaste

Sotul lucreaza in strainatate, dar la procesul de divort a negat acest lucru, pentru a nu plati pensie alimentara prea mare fetei. De unde pot primi dovezi precum ca el este angajat in Danemarca?
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 23:41, 18 Iunie 2020
Buna ziua,

Instanta de judecata poate emite o adresa, pentru ca autoritatile abilitate sa furnizeze relatii, despre veniturile realizate.
Imi puteti spune care sunt acele autoritati? Muktumesc mult!

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,

Instanta de judecata poate emite o adresa, pentru ca autoritatile abilitate sa furnizeze relatii, despre veniturile realizate.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Solicitati instantei emiterea unei adrese către instituțiile abilitate pentru a se dovedi ca acesta obține venituri în străinătate. Eventual veniți în completare și cu alte dovezi pe care le aveți dvs. pentru a convinge instanta de acest fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere isareionela isareionela am divortat de sotul meu,hotararea fiind pronuntata in data de 18 martie,2010. avem 2 minori care mi-au fost incredintati.de mai multi ani,fostul sot lucreaza ... (vezi toată discuția)
Actualizare pensie alimentara maria mare maria mare de 5 ani fostul sot se eschiveaza de la o plata a pensiei alimentare conforme cu venitul lui pe motiv ca nu are venit (dovedit doar prin o declaratie ... (vezi toată discuția)
Locul de munca al paratului ContSters185356 ContSters185356 Buna dimineata, Recent am solicitat reacordarea pensiei alimentare, insa nu nunosc locul de munca al paratului (stiu doar ca este o firma privata-- ... (vezi toată discuția)