avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire in natura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire in natura

Buna ziua,

As vrea sa stiu ce este Dispozitia Primar General nr. 11288 din 19.03.2009 prin care se restituie in natura proprietarilor imobilul compus din constructie....bla,bla,bla.
Proprietar nu exista sigur.Unde ma pot duce sa fac o cerere astfel incat sa obtin un act oficial ca NU ESTE revendicat imobilul in care locuiesc.
Domnule Mihai Grigore ati avut dreptate cand mi-ati spus ca DGAFI nu fac preluari de contract.Dupa 2 luni am primit si noi raspunsul ca nu fac dansii asa ceva dar ne-au trimis o adresa care initial era adresata societatii Apolodor(si au taiat) prin care ne informeaza de acea dispozitie de mai sus.
Nu mai stim ce sa facem.:(
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2009
Gabriela Mitroi, Manager de securitate
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mitroi , Manager de securitate 09:17, 17 Decembrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Eu si restul familiei suntem chiriasi in imobil de peste 30 de ani.Si a aparut brusc un revendicator care are doar 17 ani sa zica ca e imobilul lui.Am verificat sa vad daca a cerut in instanta asa ceva.DA! A cerut .Am gasit si numarul de dosar- e din 08 noiembrie 2002...la vremea aceea solicitantul avea doar 10 ani:hm:.Si rezolutia este - restituire in natura...ce e asta? Interesant este ca din imobil 2 familii au cumparat apartamentele in urma cu 10 ani, iar noi care nu am avut bani am ramas chiriasi. Cand in sfarsit am castigat la loto(glumesc) am incercat sa-l cumparam si noi. Acum ni se spune ca exista proprietar. Cum vine asta? O sa ne dea afara din casa?:O
Si inca ceva... la sugestia domnului Mihai Grigore la inceputul lunii octombrie am intrat pe www.pmb.ro sa verific daca exista vreo notificare pentru imobilul din CA Rosetti 27 cod 0210014 si nu NIMIC.Iar acum cand am facut cererea la AFI a aparut pe site...e ciudat nu?avand in vedere ca notificarea are o vechime ca cea a tezaurului(glumesc)...nu mai stiu....sunt dezorientata...in ultima instanta mai am o intrebare: Cat o fi chiria/luna la o garsoniera?:help:
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2009
Gabriela Mitroi, Manager de securitate
Stimata doamna, nu pot decat sa va multumesc ca mi-ati dat dreptate! Ca sa imi necajesc "dusmanii": pe legile proprietatii sunt TATIC!:D Si sunt si modest!
Revenind...daca doriti mai multe detalii puneti mana pe telefon si sunati!
Chiria la o garsoniera este in jur de 2-300 RON lunar la AFI ...poate chiar si mai putin ...exista niste tabele cu valoarea per metru patrat de care se tine cont...anul construirii , etajul , locatia , etc
Iar aparitiile si disparitiile de pe site-ul www.pmb.ro nu pot fi monitorizate fiindca efectiv cantitatea de informatii oferita este imensa!B-) Iar acest lucru genereaza si posibilitatile nelimitate de a "jongla" cu aceste informatii! Nu este important ca era sau nu pe site trecuta notificarea. Important este sa se fi facut prin executor judecatoresc in termenul prevazut de lege.
Doriti mai multe detalii?:D
Va multumesc.Daca s-a respectat termenul prevazut de lege si notificarea s-a facut prin executor judecatoresc sansele sunt nule.
Deci nu mai stiu nici ce sa intreb.Sunt bulversata, intrigata si trista.
Inca o data multumiri, domnule Mihai Grigore!
Nu vreau sa va induc in eroare dar daca 2 chiriasi au cumparat, proprietarul nu prea mai are sanse de a dobandi imobilul in natura. Cel putin asa prevede Legea Voiculescu.

Alte discuții în legătură

Casa nationalizata cica... Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, Va prezint o speta interesanta...2 frati locuiesc intr-o casa nationalizata de 30 de ani.Initial au fost si parintii fireste.Acestia au decedat ... (vezi toată discuția)
Evacuare imobil retrocedat: va rog un sfat din partea dvs. Bonjurica Bonjurica Suntem o familie care \"inca mai locuim dar nu stiu pentru cat timp\" intr-o casa din anul 1900, o casa revendicata de doi mostenitori care au fost despagubiti ... (vezi toată discuția)
Legea notificarilor pe locuinte,exista? Radu31 Radu31 Buna ziua,aduc si eu in atentia dvs o problema care pare,pt mine, imposibil de rezolvat. Cel putin eu mi-am pierdut speranta ca cei care ar trebui sa se ocupe ... (vezi toată discuția)