avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire in natura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire in natura

Buna ziua,

As vrea sa stiu ce este Dispozitia Primar General nr. 11288 din 19.03.2009 prin care se restituie in natura proprietarilor imobilul compus din constructie....bla,bla,bla.
Proprietar nu exista sigur.Unde ma pot duce sa fac o cerere astfel incat sa obtin un act oficial ca NU ESTE revendicat imobilul in care locuiesc.
Domnule Mihai Grigore ati avut dreptate cand mi-ati spus ca DGAFI nu fac preluari de contract.Dupa 2 luni am primit si noi raspunsul ca nu fac dansii asa ceva dar ne-au trimis o adresa care initial era adresata societatii Apolodor(si au taiat) prin care ne informeaza de acea dispozitie de mai sus.
Nu mai stim ce sa facem.:(
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2009
Gabriela Mitroi, Manager de securitate
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mitroi , Manager de securitate 09:17, 17 Decembrie 2009
Pentru cei doi care au cumparat s-a emis o altfel de decizie.Ceva de genul despagubirilor....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa nationalizata cica... Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, Va prezint o speta interesanta...2 frati locuiesc intr-o casa nationalizata de 30 de ani.Initial au fost si parintii fireste.Acestia au decedat ... (vezi toată discuția)
Evacuare imobil retrocedat: va rog un sfat din partea dvs. Bonjurica Bonjurica Suntem o familie care \"inca mai locuim dar nu stiu pentru cat timp\" intr-o casa din anul 1900, o casa revendicata de doi mostenitori care au fost despagubiti ... (vezi toată discuția)
Legea notificarilor pe locuinte,exista? Radu31 Radu31 Buna ziua,aduc si eu in atentia dvs o problema care pare,pt mine, imposibil de rezolvat. Cel putin eu mi-am pierdut speranta ca cei care ar trebui sa se ocupe ... (vezi toată discuția)