avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii al 13 salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

al 13 salariu

am lucrat la o firma din data de 04-09-2008 pana pe data de 17-09-2009.la sfarsitul alnului 2008 mi-sa calculat al 13 salariu pe lunele lucrate.anul acesta am depus o cerere prin care am cerut incetarea contractului de munca cu acordul ambelor parti.restul colegilor au primit al 13 salriu si eu nu.stie cineva ce trebui sa fac?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 12:16, 16 Decembrie 2009
De obicei acordare celui de-al 13-le aslariu se face pentru cei activi la data acordarii,in conditiile in care proceduri,ordine interne nu precizeaza altfel.

Faceti o adresa angajatorului in care solicitati plata celui de-al 13-lea salariu si sa va precizeze cadrul legal si conditiile de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare al 13 lea salariu rodicavr rodicavr va rog un raspuns pentru urmatorul caz: am lucrat tot anul calendaristic 2008, inclusiv in ianuarie 2009 pana in data de 14 la o institutie bugetara. am ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale dupã demisie. auraș auraș Pînă pe 8 decembrie 2008 am lucrat pe postul de guard în aparatul contractual al unei primării.Tot ce aș dorii să știu este dacă am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu in concediul de crestere al copilului carmen-luca carmen-luca Lucrez la spital ca asistenta .Din data de 5 ianuarie 2009 sunt in Concediul de crestere a copilului . La servici toate colegele mele au luat luna aceasta ... (vezi toată discuția)