avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contractul reziliat la anaf si restante
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contractul reziliat la anaf si restante

Buna ziua,am locuit 9 luni intr-o garsoniera,am facut contract la anaf,inregistrat,pentru decontarea chiriei.
Contractul a fost pe 12 luni dupa cele 9 am plecat iar proprietarul a reziliat contractul dupa 2 luni,adica a 11-a luna din contract.
Ma sunat si m-ia spus ca pe ultima luna cand am stat eu a venit întretinerea 250lei(luna martie ultima care am locuit-o eu)
Vrea sa ma dea in judecata pentru bani.
Intrebarea mea este:
*Poate sa ma cheme in instanta ,dupa ce a reziliat contractul?
*Daca eu i-am dat bani cash sa isi plateasca eu cum dovedesc ca i-am dat bani el are chitanta de la asociatia de locatari.
Eu nu am nici o dovada.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 20:18, 18 Iunie 2020
Va poate chema in instanta, acum depinde cum poate dovedi dumnealui datoria cat si dvs. ca ati respectat contractul si ati platit toate datoriile "la zi"..
Dupa parerea mea... la ce ati scris aici... ar avea sanse de castig.
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii fost proprietar cu probleme. danielhustiu danielhustiu Buna ziua. Acum o luna m-am mutat din garsoniera unde stateam cu chirie, intr-un apartament; la plecare am lasat 4 mil. datorii la intretinere, dar aceasta ... (vezi toată discuția)
Depunere formular anaf Gigi-55 Gigi-55 Ce se mai poate face, ca sa fie legal, in situatia cand fostul administrator a inchiriat un spatiu la subsol. pentru o persoana ca sa locuiasca acolo, fiind ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie ionutandrisan ionutandrisan Buna ziua. Locuiesc in chirie intr-un apartament cu 3 camere. La mutare acolo am semnat un contract (nu e inregistrat nicaieri) unde se mentioneaza ca am ... (vezi toată discuția)