avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii emise de Primaria PITESTI
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii emise de Primaria PITESTI

Buna ziua Dle AVOCAT.
Ma numesc CIRSTEA FLOREA din PITESTI (PFA in baza Legii 38 Taxi).
Detin Autorizatia de Transportator si Taxi nr.1272 care a expirat la 13.06.2020.
Dar LEGEA nr. 55 din 15 mai 2020 precizeaza la Art.4 (5) ca ''Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.''
Va rog frumos, Autorizatiile isi mentin valabilitatea? Pot folosi raspunsul Dvs ca dovada?
Cel mai recent răspuns: Gikson , utilizator 18:58, 20 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, dovada este insasi prevederea legala la care faceti referire.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salut ! Eu lucrez în București, pe taxi și actele sunt valabile 90 de zile de la ieșirea din starea de urgenţă. Lucru certificat de primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am achiziționat un autovehicul in data de 1 mai pe ... AbgaeSamtak AbgaeSamtak Buna ziua. Am achiziționat un autovehicul in data de 1 mai pe care l-am înregistrat la primărie în termenul legal. Problema este că nu am transcris ... (vezi toată discuția)
S-a prelungit valabilitatea permisului de conducere expirat in ... clejanu ion cristian clejanu ion cristian s-a prelungit valabilitatea permisului de conducere expirat in decembrie 2020? (vezi toată discuția)